Et helt bagt blomkål – meep, meep!

Sammen med kogte kartofler eller brødristerlunede flintesten fra haven må dette være af de nemmeste tilbehør, du kan bruge dine sparsomme aftentimer på.

Nem ret, kort opskrift.

Klar?

IMG_1178

Ovn på 180 grader. Dækbladene af blomkålshovedet. Hovedet (det af blomkål) i en gryde med en god knold smør. Låg på. Ind i ovn.

Bag 10-15 minutter.

Blomkålet ud af gryden.

Smør hovedet (igen…det af blomkål) ind i stærk sennep – for eksempel med bagepensel. Dæk med en blanding af lige dele rasp og revet parmesan.

Tilbage i ovn. Først 30 minutter med låg, så 30 minutter uden.

Færdig.

IMG_1193

med emneordet ,

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: